Bezdrátové tlačítko na ruku

Bezdrátové tlačítko na ruku

23. 9. 2022 Vyp Od chytrepomucky

Bezdrátové tlačítko na ruku lze zakoupit u nás nebo za cenu kolem 100Kč mimo jiné například ZDE. Tlačítko pracující na 433MHz je možné propojit s našim RF IoT modulem a získat tak velikého pomocníka pro zajištění nejrůznějších situací.

  • Propojením tohoto tlačítka s našim RF modulem lze na platformě ChytrePomucky.cz sledovat statistiku spínání
  • Po sepnutí lze aktivovat funkce chytrého telefonu díky mobilní aplikaci ChytraPomucka a aktivovat funkcionality dalších IoT modulů – tzn. je možné sepnutím ovládat např. motory, zvonky, dveře, bezdrátové zásuvky, relé, spotřebiče, funkce počítače, atd.
  • Bezdrátový signál: RF (433Mhz)

TIPY – Příklady využití tohoto RF TLAČÍTKA s WiFi IoT RF modulem a možnosti propojení s dalšími IoT moduly, aplikacemi, software a webovou platformou:

  • Sepnutím ovládejte díky tomuto spínači a díky našemu WiFi IoT RF modulu bezdrátové RF zásuvky, bezdrátový RF zvonek, žaluzie ovládané RF signálem a podobně okna, dveře, mobilní telefon, funkce počítače, atd
  • Sepnutím RF spínače ovládejte funkce chytrého mobilního telefonu s nainstalovanou aplikací ChytráPomůcka, jako například nechejte zaznít mluvenou hlášku v telefonu, nechejte zaznít tón nebo odešlete přednastavenou SMS, proveďte volání na přednastavené číslo, apod.
  • Sepnutím RF spínače ovládejte rotační nebo lineární motor díky propojení s dalšími IoT moduly, nastavujte pozici různých podavačů, polohovacích mechanismů, apod.

Zde zhlédněte všechny dostupné funkcionality v rámci platformy ChytrePomucky.cz, které můžete mezi sebou jednoduše – na pár kliknutí propojit:

ZEPTEJTE SE ONLINE ZDE